Henkilökunnan esittely

Hanna-sisko_henriksson.jpg

Hanna Henriksson Ratsastuksenopettaja

Tallin toiminnasta ja tunneista vastaa pääasiallisesti Hanna Henriksson. Hanna on valmistunut vuonna 2000 lähihoitajaksi. Vuonna 2008 hevosenhoitajaksi ja harrasteohjaajaksi. Ohjaajaksi hän valmistui 2010 ja on suorittanut ratsastuksenopettajan perusopinnot.

Lisäksi mindfulness ohjaajan koulutus antaa mahdollisuuden valmentaa ratsastajaa, myös henkisten valmiuksien osalta. Mindfulness koulutusta on mahdollisuus saada myös ilman hevosia.

Hanna on tottunut käsittelemään nuoria ja haastavia hevosia.

Opettajana Hanna on hyvin näkyvä ja kuuluva persoona, samalla kuitenkin kannustava ja tiukka. Opetuksessa Hannan mottona on se, että hevosen ja ratsastajan täytyy kunnioittaa toisiaan. Mitään ei saa ilmaiseksi, vaan työtä täytyy tehdä, mikäli halutaan menestyä. Tarkalla pohjatyöllä tehdään ratsastukselle vahva pohja ja saadaan hevoset toimimaan. Valmennettavistaan Hanna ottaa hyvin kokonaisvaltaisen vastuun.

Tallin kaikki hevoset ovat Hannalle yksilöitä ja työkavereita, ei pelkästään "hevosia". Tallin pyörittäminen ei Hannalle ole ainoastaan työpaikka, vaan enemmänkin elämäntapa.

Pyry

Tallikoira Pyry l. Hotchpotch Thunderball, s. v. 2008 Jack Russel terrieri. Luonteeltaan Pyry on sosiaalinen, avoin, mutta oman arvonsa tunteva otus. Pyry nauttii asiakkaiden huomiosta ja hellyydestä. Varsinainen ulkoilma eläin se ei ole, koska ei voi sietäähuonoja kelejä tai pakkasta. Noilla keleillä, Pyry mieluummin jää sohvan nurkkaan makoilemaan, kuin lähtee tallille touhuamaan. Tallin porukkaa epäilee vahvasti, ettei Pyry tiedä olevansa koira, vaan kuvittelee olevansa ihminen ja vielä varustettuna pilvenpiirtäjän kokoisella egolla.

pyry.jpg